SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRÄNINGSHUS1

Vision och mål för TRÄNINGSHUS1 vid starten 2006
"Vi är ett antal kvinnor som i många år varit ledare och instruktörer i ideell verksamhet inriktad på motion, dans, aerobics mm. Många av oss arbetar också yrkesmässigt med friskvård och hälsa. Tillsammans vill vi nu utveckla motionsverksamheten och förbättra folkhälsan i Håbo kommun.
1 september öppnar vi Träningshus1 mitt i Bålsta (gamla Judohuset) med ett stort utbud av olika aktiviteter främst riktade till kvinnor och flickor. 

Vi tänker oss aerobics, motionsgymnastik, pilates, styrka, och dans mm. Vi vill att huset skall vara en mötesplats för gemenskap och träning samt ge inspiration till en sundare livsstil. De aktiviteter vi tänker oss ger en unik möjlighet för ungdomar och vuxna att mötas och ha roligt tillsammans. Det finns alldeles för få sådana mötesplatser i vårt samhälle, så även i Bålsta.
 
Vi har lång erfarenhet av ideellt arbete i föreningslivet och har samtliga ett brinnande intresse för friskvård och hälsa. Vi vill arbeta i en ideell förening och jobba för att ge fler kommuninvånare möjligheten att träna för utbildade professionella instruktörer i en stimulerande miljö till en rimlig kostnad. 
 
Vi har många idéer och hoppas kunna förverkliga några av dem: 
Vi vill starta barndans, då vi vet att efterfrågan är stor. Vi vill skapa en trevlig välkomnande träningsmiljö anpassad till vår verksamhet. Vi vill dela med oss av vårt kunnande, vår erfarenhet och vår rörelseglädje. Vi vill ta ut låga avgifter, och på så sätt nå kommunens ungdomar."
 
Våra sponsorer