SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRÄNINGSHUS1

Välkommen!
VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSHUS1

Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Bålstas barn, ungdomar och vuxna i rörelse och värna om deras livsstil och hälsa. Vi är en förening som drivs av värderingarna som rörelseglädje och fin gemenskap där alla är stjärnor.

Vår idé är att erbjuda kurser inom träning som bygger på kompetenta pedagogiska instruktörer och vår ledstjärna är att alla skall kunna delta på samma villkor och utifrån sin egen förmåga.
 
SNABBLÄNKAR
Årsmöte 9 mars 2024
2024-01-14 20:46

Härmed bjuds samtliga medlemmar i Träningshus1 in till årsmöte den 9 mars kl 11.00, Vi kommer att vara i Träningshus1 egna lokal.Motioner ska vara styrelsen tillhanda på ordforande@traningshus1.se senast 14 dagar före årsmötet.Verksamhets- och revisionsberättelse finns att beställa via ordforande@traningshus1.se en vecka innan årsmötet.Välkomna önskar styrelsenDagordning årsmöte Träningshus11. Ordförande öppnar mötet2. Val av ordförande och sekreterare för mötet3.Val av justeringsmän4. Fråga om mötet utlysts i laga ordning5. Genomgång av årsberättelse6. Fråga om fastställande av balansräkning, samt resultaträkning7. Föredragning av revisorernas berättelse8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen9. Beslut om anledning av föreningens vinst eller förlust enligt sluträkning10. Beslut om medlemsavgift11. Behandling av inkomna motioner och styrelsens förslag12. Val av:   A. Ordförande för nästkommande arbetsår   B  Styrelseledamöter   C. Revisorer, jämte suppleanter   D. Valberedning13. Fastställande av arbetsplan för kommande arbetsår14. Ansökan om aktivitetsbidrag från kommun och RF15. Avtackning styrelsemedlemmar16. Mötet avslutas

Webbshop
2022-11-13 21:35

Träningshus1 har en egen webbshop med kläder- och profilprodukter. Hitta något fint och stöd din förening. Länk

Kansliavgift via Qvickly
2019-04-13 17:03

Vår betalleverantör Billmate kommer den 12 april 2023 att byta namn till Qvickly. För oss som förening innebär det ingen förändring, förutom en ny logga på avierna som går ut till er medlemmar. Företaget bakom är detsamma som förut, bara med ett nytt namn och en ny logga.


Kansliavgift:

Sedan ht19 erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift (Kansliavgift) mellan 9 - 59 kr

Detta genomförs utav Billmate.

Eftersom vi är en ideell förening så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att vi inte behöver höja våra träningsavgifter."

Parkeringen
2018-09-11 20:08
Träningshus1 har fått en vädjan från Happy Homes (vår granne färgaffären) om att ni som föräldrar inte ska nyttja deras kundparkering då ni lämnar era barn till oss. 
Är vår parkering full så får ni parkera någon annanstans och ta en kort promenad. 
Tack för hjälpen.
 
Våra sponsorer