SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRÄNINGSHUS1
Dansskola

Info om kurserna

KLÄDSEL

 

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula, en danssandal eller barfota.

 

 

FÖRÄLDRARS MEDVERKAN PÅ KLASSERNA

 

Funkykidz 2-3 - Barn och förälder dansar tillsammans

 

Funkykidz 2-3 är en danskurs för både barn och förälder. Ni kommer att dansa tillsammans under hela lektionen och tanken med programmet är att ge en härlig upplevelse för både barn och förälder.

Du som förälder deltar aktivt i alla moment, från samling till avslut.  Vi rekommenderar därför att både föräldrar och barn har träningskläder/bekväma kläder under lektionen.

Syskon kan tyvärr inte närvara under lektionen, eftersom du som förälder kommer behöva allt fokus på dig och ditt dansande barn.

 

Funkykidz 4-5 - Inskolningen – ett sätt att skapa trygghet för dig och ditt barn

 

För att varje barn skall känna trygghet och glädje i sin danskurs tillämpar vi en metod för inskolning. Alla barn är unika. Någon klarar sig själv i salen från första lektionen, andra behöver chans att känna in den nya miljön, läraren och kompisarna.

Vår huvudregel är att om barnet klarar sig själv i salen från första lektionen är det att föredra. Då får vi bäst kvalité på lektionen.

Behöver ditt barn ha dig med under första lektionen går det fint. Du som förälder kommer då delta aktivt i delar av lektionen (samlingen och en dans).

Under inskolningen deltar 1 förälder per barn, syskon kan tyvärr inte delta.

 

Funkykidz 6

 

I Funkykidz 6 år deltar inga föräldrar i danssalen.

 

Bliss och Showgrupperna

 

Inga föräldrar eller medtagna kompisar deltar i danssalen

Ändringar i schemat

På kort varsel kan datum ändras eller fler pass tillkomma vid oförutsedda händelser, då ledarna behöver byta pga sjukdom, arbete, skola eller trafik.

 
Våra sponsorer